mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 21, 2011

...ajal & maut...jodoh pertemuan...semuanya telah ditentukan...

Ya Allah...
ptg td byk post kat fb...cam pelik je...igt diorang salah taip...
bile bukak wall empunye fb...masyaAllah...
siyes t'kejut sgt2...one of my senior kat mahad dulu da kembali ke rahmatullah...Al-Fatihah...
akibat terlibat dgn sebuah kemalangan...kakak arwah...iaitu senior sy jugak ad same...
skrg dy b'ad d ICU...mintak2 Allah panjangkn umurnye...dan smoge dy cepat sembuh....Amin...


Ya Allah...
aku mohon kpd Mu...panjangkanlah umur kedua ibu bapaku...
berikanlah kesihatan yg b'panjangan kpd mereka b'dua Ya Allah...
berikanlah limpah rahmat dan kasih sayang Mu kpd mereka b'dua Ya Allah...
kasihilah mereka sebagaimana mereka mengasihiku sejak aku kecil Ya Allah...
panjangkanlah umur adik-beradik ku...saudara mara ku...dan insan2 yg ku sayangi...
panjangkanlah umur ku....dan juga insan yg aku kasihi Ya Allah...
berilah aku peluang tuk b'taubat kpd Mu Ya Allah...
berilah aku kesempatan untuk membahagiakan kedua ibu bapa ku Ya Allah...
berilah aku peluang untuk m'habiskan p'belajaran ku Ya Allah...
berilah aku peluang untuk memiliki dan m'bina sebuah keluarga yg bahagia...yg Kau redhai Ya Allah...
berilah aku semua kesempatan itu Ya Allah...
aku mohon...aku rayu pada Mu Ya Allah...
perkenanlah permintaanku ini Ya Allah...
sesungguhnya Engkaulah Tuhan yg Maha Pengasih dan Maha Penyayang...
Amin Ya Rabb...

2 comments: