mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, October 2, 2011

...weekend yg plg penat tp best....^_^

hurm...xabes g citer sal 4bln cuti aritu...tp ni nk citer bnd laen lak...sedar xsedar da 5 mggu da duk kat klantan ni...huuu...rindu nk balik umah...sgt2 stress rasenye... :(

as usual, bile tibe je weekend sejak kitorg kene menumpang di 'apartment' ni...b'mule la kesengsaraan d sbbkn kebosanan yg melampau...stress je bile weekend...rela p lecture g drpd duk t'perap kat cni...haa...tp sy sgt2 b'tuah weekend ni sbb makcik dtg amik p jln2 n tido umah dy...hee... :)

jumaat,30.09.2011...

ok,lepas solat jumaat makcik n family dy dtg amik kat cni n bwk p pameran buku prgkt pantai timur kat balai islam lundang...sbnrnye, dak kecik 2 org tu yg nk p join pertandingan mewarna kat ctu...haa...tp ok la...sambil2 tgok2 buku,beli buku, leh tgok dak2 kecik mewarna...mcm2 gaye n aksi diorg ni time kaler lukisan tu...t'masuk la dak kecik 2 org tu... :)

ad 3 benda yg sempat sy beli kat pameran tu...1st digital Quran yg pen dy leh ngaji2,translate meaning,n mcm2 g tu...2nd buku la tahzan krn jodoh & 3rd pemilik cintaku setelah Allah dan Rasul...eh, ad lg 1 benda...kamus budak2 yg ad bahasa arab...hihi...da byk da kamus arab kat umah tp suke tgok yg budak2 nye sbb dy ad gmbr kaler2...da lame sgt da tgl arab ni...da b'karat kot...huhu...so,smue skali 4 benda...
after that ktorg p billion n t'jumpe ngan upin ipin yg tgh promote susu S26...comel sgt...

ok, ni sbhgn pic buku yg dibeli...




sabtu,01.10.2011...

arini p billion lg...konon2 dak kecik 2 org tu nk p join pertandingan mewarna lg...tp sampai je diorg da start da...lmbt sket smpai sbb si kecik yg sorang tu br balik tuition cls...p xpe...diorg still leh join game rebut kerusi...yg si kecik hasif dpt 2nd place...then neessa lak t'pilih tuk duk kat stage tu spnjg2 promosi tu sbb suare dy sbijik cam upin ipin tu...dua2 dak kecik ni sgt syok n sporting!!!...best tgok diorg... :)


 ...xtau la asal neesa tu gelak...


...hasif da start pening da tu...hehe...

...upin ngan ipin lak lebih2 posing... :)

...suke sgt...


No comments:

Post a Comment