mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 28, 2012

Wah, da b’habuk da blog ni…fuh…fuh…fuh...*skill bersihkn habuk konon2*…al-maklum la sem baru2 ni sgt2 busy dgn assignments, lab reports & macam2 benda yg menyerabutkn lagi…diz is da really2 tough sem since 3 tahun kat UMK… da t’bayang2 da ke’tough’an final year nanti camaner…huhu…

x involve ape2 sport pun last sem…rowing, for sure la da retire da…*cam org tua je bunyi*…siyes x larat nk mengayuh & row pedal da…plus susah nk bg komitmen tuk p training...*pentingkan ape yg lebih penting*…kena balance jugak ngan academic kan…huhu…nanti yg dikejar x dapat, yg dikendong b’ciciran… 

hurm…fevret sport a.k.a bowling pun 2 kali je sempat main…tu pun suke2, bkn game…huhu…game pun x sempat nk arrange for last sem…maaf la ye YDP kelab & mane2 yg m’harapkn game tu…sorry sgt2…huhu…actually sy sendiri pun agak t’kilan jugak bcoz diz is da last time tuk kite semua having fun together2 before semua separate ikut kampus masing2 da by diz new sem…huhu…anyway, insyaAllah…if ade jodoh kite semua jumpe lg kan…hopefully… =)

Last sem, ktorg senior2 2nd,3rd & a few of 4th year *gurlz* from fakulti agro industri & sumber asli (FASA) kena menumpang kat kolej kediaman kejururawatan KPTM coz kampus jeli yg dijangka siap, belum lg siap & bilangan student yg sgt ramai diz sem kat hostel kampus tmn bendahara…byk jugak kenangan derai tawa & tangis sepanjang menumpang kat KPTM ni…kat sane ktorg da leh gune word *housemates* coz ktorg duk lam umah, bkn mcm hostel cam biase…10 org tuk 1 umah…*feeling of being excited*…haha…

Ok..kat bawah ni name2 housemates sy…sy syg diorang sgt2…
…i really2 miss them a lot… =’)

p/s : x sempat nk snap pic together…huhu…

Yg kat bawah ni pulak kolej kediaman kejururawatan KPTM…

 …thanks krn menumpangkn kami tuk 1sem…
 
…and now, diz is da real time to say babai to kampus taman bendahara pengkalan chepa…yg last 2sem punye tu x relevant…hee… =D  

Sayonara to all frenz from fakulti keusahawanan perniagaan (FKP) & fakulti perubatan veterinar (FPV)…babai… =’(

No comments:

Post a Comment