mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 8, 2012

…Intern so far...part 2…

hye..hye…hye…jumpe lg…ok,kembali b’cerita pasal intern….part 2 & that means 2nd week…hehe...
haish…1st day tuk diz week da bad luck…pg tu cam biase,bangun awal & iron baju tuk p keje…tetibe kain yg baru je diluncurkn iron tu hangus…huhu…da la baju fevret tu…sedey…pelik…iron tu da slow da…cam biase2 la, tp nk wat camne kn…org kate malang tu tak b’bau…kalo b’bau malang tu konfem2 la kn da alert sbb dpt sense…huhu…xpe la,leh wat kain baru…sib baik kain je hangus & baju tu pulak kain plain…ade la hikmahnye tu… ^_^
2nd day plak, nasib x begitu baik jugak…huhu…petang2 lepas abis waktu keje & solat asar, kitorg siap2 nak p makan kat luar…sedang b’jalan turun tangga kat hostel tu…tetibe kitorg t’ingat citer lawak time balik lunch td…si jamal tetibe m’jerit ckp ade biawak…huish, pe lg…semua pakat dok lari lintang pukang la…alih2 xde pon biawaknye…jamal ckp nampak kepala dy…haha…penakut jugak rupenye…kitorg ni duk bajet biawak tu besor cam anak buaya yg kitorg pernah t’serempak time last week tu…haha…nk jdkan cerita, time turun tangga petang tu t’ingat la nak cari kot2 ade lg biawak tu…sambil dok melilau2 tu tetibe lupe pulak jalan yg kat hujung tangga tu x rata…pe lg…jatuh t’jelepuk la kat situ…elok pulak t’simpuh…sib baik xde org lain nampak…sakit la jugak, tp bile bangun tu tak rase pape da…tp malangnye jari kelingking kaki kanan da t’kopek da…bkn takat calar je…fuh,baru la terasa pedih bile da tengok tu…haish, kurang lg la wang hantaran… =_=”
p/s : ni la tempat kejadian...t'jelepuk atas jalan tar tu...

Seminggu tu cepat je b’lalu bile kite wat keje…mane x nye…p keje pagi2 lg, kul 5 baru balik…pape pon saye suke kn nye…boleh lupekn citer2 sedey…actually bkn lupe terus, tuk time tu je la…time free2 takde keje nk wat  memori tu dtg balik…
haa, weekend aritu kitorg p greentown mall dgn tesco…
kali ni b’kesempatan tuk maen bowling…lame sangat2 da xmaen…ok, malas da nk citer…
...tengok je la gambar2 kat bawah ni…aktiviti tuk 2nd week...
...yg aktiviti kat lam lab xmasuk lg...

 ...muke hepy sbb baru je balik makan...

...kami... ^_^

...rumput ni nampak cam best...cam nk guling2 je...kan korang???

...pokok kat blakang tu cantik sgt...

...mc'ja & syah...weeewit~... ^_^

...hehe...bus pon jd la...

 ...ni hostel kitorg...

...time nk p keje ni...da hujan da...

...macam cikgu x kitorg??? hehe...

...tempat mkn...kat dalam tu dapur...semua benda ade lam tu...

...bowling at greentown mall...

...no comment...haha...

...suke... ^_^

 ...ok, congrat kat ko jamal sbb menang kali ni...
...next time xnk kasi chance da...

...haa...yg dua org ni dr last week g syok maen game tembak2 ni...

...makan time...2 in 1...lunch + dinner...hehe...

...mc'ja & izzah...comey~... ^_^
...haa...ni game baru...roller skate...
...ade byk lg game kitorg...badminton, pingpong, old maid, brick game...haha...
...macam budak2 pulak...

...ok, xlarat da nk nunggu upload gmbr...
gtg

6 comments:

  1. i like all the photos..haha...like it soooooooooooooooo muchhh

    ReplyDelete
  2. haha...xleh nk upload smue...tenet ni slow...huhu...

    ReplyDelete
  3. so sweett!!!!!!!!haha jeles.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. syud, ajak zara maen...kasi buli same dy...hehe...

      Delete
  4. tak jeles ponnnn....wekkkk...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...ye la xjeles...org tu kn nk p sabah nti...

      Delete