mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 18, 2012

...intern so far...part 3...

hurm...tuk minggu ke 3 ni x banyak sgt benda yg best...
diorang pon busy ngan lab...postmortem,test sample...
sy je xde keje...huhu...boring betul...
so, sempat la p b'jalan2 kat lab diorang tengok cara wat keje, test sample n kire result...
dalam byk2 lab...sy paling suke lab mc'ja...serology...kenape???
sbb kat situ byk facilities yg menarik & advance yg xdpt kat u...
excited sgt nengok diorang wat keje...hehe...jakun betul...
ok, meh nak tunjuk sket benda yg menarik perhatian kat sane...
maybe sy je yg excited t'lebih dgn benda2 tu...tp xpe la kan...hehe...

...machine tuk serial dilution...macam best, jimat tenaga...

...yg ni pipette...leh fill byk holes skaligus...

ok...5 hari b'lalu...sampai la waktu yg dinanti2...weekend...hehe...
diz week byk sket tempat kitorg p...
jusco kinta, ipoh parade, greentown mall...

 ...ni bilik tuk aerobik kat hostel kitorg...

...bihun tomyam...yummy...

...izzah...sy suke jam comel dy...

...bowling at jj...haa, pilih bola tu izzah...

...ok,mcm biase 2 org ni...penembak tegar...

 ...siapekah? she's one of my besties...ida...
...terer la dy drift...hehe...sampai sy pun kena main jugak...

...haih...layan je la...

...ok,b'gambar d majlis bandaraya ipoh...tempat ida keje...
...tumpang solat kat surau dy...

...thank a lot ida tlg bawak kitorg jalan...
p/s : kalo boring datang la tido sini...kite marathon movie...hehe...

...gtg...

No comments:

Post a Comment