mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, October 26, 2012

...intern so far : part 7...



…part 7 ~ week 7…
…bismillahirrahmanirrahim…
...finally, selepas b'bulan2 lamenye meninggalkn blog... 
...still nk  citer jugak even da basi...haha...
…Ok, week 7 takde ape2 yang menarik pun…
tapi…
ade kenangan yang kitorg takleh lupe…haha…
pada suatu hari ni…kitorg mintak nak keluar petang after lunch hour…
bukan saje2 tau, tapi ade di antara kitorg ni ade problem dgn kad ATM…
konon2 pilih keluar petang ni senang kire…sebab pe???
Kite takleh keluar melebihi 4 jam…
so kalo keluar time pagi, macam serabut je nak kena masuk keja balik…
kalo kul2 sampai kul 5 office hour baru 3 jam kan…so consider selamat!...
tapi…
rupe2nye salah sorang dari staff antara unit yg kitorg attach ni tunggu sampai kul6 petang…
pe lagi…kena la sebijik soknye…kitorg yg x kena ni ok la…ish3 kesian…
takpe la, tu kenangan & pengalaman time keja…
p/s:
…moral of da story is…
 …bile kite berada di atas, kite kena consider & respect org2 di bawah kite…
takde org bawahan, maka takdenye kite…staff2 tempat saye selalu pesan macam ni…
…terima kasih…insyaAllah, i will…
…ok…let’s end d entry with some photos…


...mkn asam sambil tunggu makcik teksi amik kat bank...

...sempat lg posing even cuak time ni ade org x brape betul duk melilau kat situ...huhu...

...takde keje sambil2 nunggu lane kosong tuk men bowling kat ampang superbowl ipoh parade...
...p/s : dapat tgok team sukma perak practice...

...with mc'ja...

...mc'ja & izzah...

...aisyah...

...heee...sempat lagi tu...

...b'kilat kan lane tu...datz y saye suke main kat sini...
...mahal sket takpe asal puas hati...

...end...

No comments:

Post a Comment