mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, November 12, 2012

...intern so far : part 10...

…intern so far : part 10…

…part 10 ~ week 10…
…Bismillahirrahmanirrahim…

....hurm, diz entry might be quite boring sbb byk sangat bebel ntah pape...
…haa, this 10th week agak banyak aktiviti kat VRI & sekitarnye…hehe…

1st,
…as usual la setiap sebulan skali, at d end of month mesti ade assembly…
…ni assembly yang ke-3 sejak kitorg practical kat sini, dengan kate lainnye…lebih kurang dekat 3 bulan da kitorg kat sini…huhu...sedey!...




2nd,
…time minggu ni jugak la kenangan main netball dengan b’sungguh2nye sepanjang hidup…
…before ni saye try main time skola rendah…saye memang ‘zero’ pasal netball…kenape?
sebabnye 1st time nk try main time skola rendah tu…saje2 la kan join diorg main time petang sebab nak try belajar…tup2 skali kena marah ngan cikgu coz tak tau duk kat mane position & rules dia, area mane yg tak leh masuk & boleh masuk…patut dia kena la briefing dulu before start main…huhu…
p/s:
…*kepada kawan2 yang bakal jadi cikgu /teacher, sile la jadi cikgu yang baik ye…kalo dapat anakmurid macam saye yang mudah tersentap ni, abesla*… T_T
haa sambung balik citer tadi…pe lagi, terus keluar padang & start pade aritu da b’azam tak nak da try main…sampai skola menengah pun x main…huhu…even time kat skola pompuan je pun…kesian betul jadi pompuan yg tak reti nak main netball ni…malu je…huhu…
tapi kan…
 kali ni main best, enjoy & takde sape nak marah…diorang semua siap ajar lagi…da tu siap gelak guling2 lagi…*hiperbola* je tu…hehe…tapi memang siyes kelakar…macam2 adegan ade…terjelepuk segala kat tengah2 padang…bola sebijik punye pasal…da la time tu dengan  pakai jeans & berkaki ayam nye main…abes comot dengan kaler rumput & tanah…da memang  tak expect  pun nak kena join sebab player tak cukup…layan je la~…ape yang penting, sangat2 seronok! Kenangan yang memang takkan dilupekan sampai bila2… :’)

 ...with sufi...rindunye...

3rd,
…men volleyball game…VRI vs JPS…
…syok jugak sebab same2 hebat…kitorg jd supporter je kat tepi court…





4th,
…kenduri kawen!!!...en.fairus nye kenduri, one of da staff yang baik dengan kitorg…hurm, da lame tak attend kenduri kawen ni...p amik berkat sket…hehe…*bile nak kawen jugak ni?*…pape pon, “semoga cinta sampai ke syurga” to both of them! ^_^



5th,
…jom heboh @ Stadium Azlan Shah Ipoh…
…kitorg p time last day…sangat la sesak…dengan cuaca  yg kejap panas membahang then hujan lebat nye…memang jualan payung la paling laris aritu…tak banyak sangat gambar yang saye ade…banyak dengan aisyah…lupe nak ‘bluetooth’…pape pon, rasenye tu 1st and last time kot p jom heboh…crowded sangat2 dengan lautan manusia…pening tak cukup oxygen…siyes la tak minat…first & last la tu kire…huhu…k,tu je…

...UNIC...

No comments:

Post a Comment