mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, November 10, 2012

...intern so far : part 8 & 9...

...bismillahirrahmanirrahim...

...part 8 ~ week 8...
....balik umah...weee~ ...tenkiu dr.syukri approve cuti... =)

…part 9 ~ week 9... 
...doing da same routine at bacterial vaccine lab...
and
...misi menyiapkan order mc' ja as kenang-kenangan tuk staff at her department...

 ...smiling daisy...daisy la sangat... =)


...adaptasi kisah kaktus berduri yg mengeluarkan bunga yg indah...
&...ulat beluncas yg b'metamorfosis m'jadi kupu2 nan cantik... =')


...malu2...boleh pandang2...jgn pegang2...

...hurm...weekend...
…ok, skali lagi m’perkenalkan cik ida…opsss…puan ida…da slamat kawen da 31 Ogos 2012 aritu…da nk dpt baby da…lambat sgt kan update…kalo korang ingat lagi entry intern so far part 3...yg bawak kitorg jalan2 ipoh…

…kali ni, ida bawak kitorg p makan kat taman kanak2… & round2 gerbang malam…
Hurm…1st thing…bab makan…boleh tahan la rase & harga makanan kat situ… korang nanti kalo datang ipoh, try la makan kat sini… *skill nak promote konon2nye*
2nd thing…gerbang malam…hurm…GM *not greentown mall, but gerbang malam* ni ala2 cam wakaf che yeh kat Kelantan…
…dia start b’operasi time malam…tapi, bagi saye la…saye lagi prefer WCY…
Yang lainnye kat GM ni, takde la sibuk macam WCY…stalls diorang pon straight je memanjang…takde banyak2 lorong macam kat WCY, yang mane kalo time nak raye, pening kepala & leh sesat kat tengah2 orang ramai tu…huhu…
Tapi…
WCY best sebab kat sane macam2 ade & banyak pilihan…range dari semua peringkat umur, tak kire laki or pompuan…
orang Kelantan kate, “bulih tehe nok pilih”…hehe…macam lagu dikir barat ‘hati berkenan’ yang Megat Nordin nyanyi pulak…*da most lagu DB yang saye suka*…haa…so, pada sesiape yang belum menjejakkan kaki ke bumi Kelantan, silalah ke WCY…bawak duit/fulus/pitih/sen banyak2 sket deh…takut balik nanti nyesal tak sudah sebab tak borong banyak2…*promote lagi*… ^_^
p/s:
…sile belajar ‘kecek klate’ dulu before nak beli barang @ bawak je orang yang fasih berbahasa kelantan…tu je citernye…jom layan gambar kat bawah ni…

 ...every weekend kalau x main bowling x sah...huhu...

...ok, anak murid da lawan 'sifu'...162...sifu nye 151 je...
...well done syah & ja...

 ...makan2 kat taman kanak2...nasi goreng daging merah tu best!!!...

 ...pilih2 barang kat gerbang malam... 

so, nak tau kitorg beli ape je???

...taraaa~ keesokan hari nya...
...opsss, x nampak beg baru syah...me? jersi terengganu...
...ok, i'm not that kind of fanatic fan...yes i do live in t'ganu...
...but da reason why i want da jersey most is..
...there's something on it that reminds me to someone... 

 ...haha...mc'ja & jersi Malaysia dia...semangat tau!!!... =)


...takde motif...boring menunggu...


...hipotesis : semakin lama masa menunggu, semakin tingtong lah sorang2...


...ok, tu je...

~end~

No comments:

Post a Comment