mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 10, 2013

...tionghua cultural learning camp...

...release tension after final exam... ^_^

...izzah, ama, lala, tqah...







...buat pe ntah 2 org tu...haha...




...tirah & ecah...









...1st class after opening ceremony...

...1st activity...chinese knots...
...seronok tapi pening nak buat...sian lak kat sifu2 ngajar b'ulang2 kali tapi x reti2 jugak...
...hehe...takde pic yg da siap buat...


...sifu yg comel...junior 2nd year...

next...part yg agak best...chinese culture by madam julia tan...
*CNY celebration*
*traditional chinese wedding*






next...chinese calligraphy by mr. hasan ma liwu a.k.a mr.ma...pure chinese from China...
...laoshi time mandarin level1... 



...siti... ^_^

 ...muke2 excited dpt conteng2 kertas...
...feeling2 cam dalam citer cina yg zaman dinasti tu...haha...








 ...curik tirah nye gambar...hehe...

...ok, yg ni sah2 b'lakon...sbb nye nak buat benda ni kena dok tegak...haaa...

then sebelah petang nye ada main2...game yg sgt best jika nak d bandingkan dgn kem2 before ni...
mmg betul2 menguji fizikal & mental la!
takde gambar, x sempat eh nk snap sambil t'kejar2 nk p tiap2 checkpoint...semput...
gambar ngan group sendiri pun x sempat nak amik...kena mintak ngan aina bukak sem ni... 


...closing ceremony oleh prof. farouk yg t'paksa diawalkan sbb pm nk mai klantan soknye...huhu

 ...michelle & miss lee...

....class yg plg best...paper cutting by miss lee...our mandarin laoshi in jeli campus...
...kitorg blaja 5 jenis paper cutting...





...macam2 gaya ade...janji selesa...



...tadaaa...it means 'double happiness'...kite akan selalu nampak time chinese wedding...

...org cacat...kepala besor...takpe, anggap je ni org eskimo...
...konon2 dia pakai sweater yg ade hood bulu2 kat atas kepala tu...





...ok takde seni...org lain nye cantik...






...last day...

...kick start of da day...
aerobic with theme song shin chan & chibi maruko chan...rase cam kanak2 tadika je...


...group performance...
...aishah's group...

...izzah's group...


...ecah, da best actress ok!...



...facilitators...



...end...

No comments:

Post a Comment