mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, June 21, 2013

...gathering ex-housemate...

yes, finally dpt jugak update blog...hari ni last paper for da last semester...yeay!

...18 jun 2013...
gathering ex-housemate time duk kat bangunan kolej kptm dulu *now totally umk punye da*
kitorang tinggal 10 orang dalam rumah tu...
yap, ting, veron, syifa, zara, sya, imah, far, & farah...
semua course ade...SBT,SBS,SBH,SBK,SBP,SBN...except SBG...
semua housemates saye ni sangat best & sporting...heee...
sampai bila2 pun x kan lupe diorang... :')

ok, aktiviti time gathering
# makan
# posing

ngeee~ ^_^

...bile lama x jumpe *jumpe je selalu,tapi sempat hye2 bye2 je*...so, macam2 citer yang disembangkan...



...bile semua da gather ni, macam2 citer & soalan timbul...kesian kat orang2 tertentu tu...hehe...


...haa,nampak x sape?...

...babai umk kampus jeli...





...cian, kak guard pun jadi mangsa kitorg tuk snap pic...hehe...sib baik sporting... =)








...transform!!!...hehe...


...from left: syifa, veron, farah, far, ^_^, imah, sya, yap & ting...












...da, tu je...
maaf andai sepanjang perkenalan ni terdapat bicara yang mengguris hati,
perilaku yang tak terpuji...huhu...

saye cuma insan biasa yang x pernah lari dari melakukan kesilapan...
maaf sebab saye kadang2 nampak macam takde perasaan a.k.a heartless,
no response, kadang2 diam & susah sket nak senyum...heee...

tapi...
saye tahu...sayang2 saye semua ni kenal saye macam mane...

last but not least,
sorry & thanks for everything...

saye akan rindu semua...
please keep in touch ya!
^_^

lots of love,
siti

No comments:

Post a Comment