mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, September 1, 2013

...bowling masum 2013...

disaat orang lain masih sibuk berhari raya...kami dgn rela hati nye *ye ke rela?* mengorbankan saat2 itu buat uni 'tercinta'... T_T
...seawal 4 syawal da kena gerak balik kelantan untuk training...

...part 1: training...

...tengok, lane kat kb mall pun siap gantung ketupat lagi tu...sob2...

yang paling x leh tahan nye, time fitness test before setiap kali pi lane training...
uhuk...da ala2 kem tentera...
*x sgt pun sebenarnya, tapi disebabkan da lama sgt x exercise tu pasal la lemau semacam*
konon2, da ade 6 packs & muscles la sorang2 ni haaa...tough la kate kan...ahaha...
padahal tiap kali lepas fitness tu terus breakfast 'nasi' di pagi hari kat kedai makan seberang MSN...
*rindu pulak kat ayam bakar dia, sedap*
1st day fitness berat turun 1kg...last day fitness, naik...haha...bising coach... >_<

...part 2: hari keberangkatan...

abis training, tiba la hari nak bertolak...
semua atlet kena b'kumpul d umk kampus kota untuk 'opening ceremony' 
& dengar amanat dari pegawai sukan...
gambar time ni semua amik kat fb michelle sebab lupa camera kat dalam bus...hehe...


...michelle...seriously ingatkan dia ni jr 1st year, rupe2nye da 3rd year...hehe...


...ana, 1st year jr...muda lagi...another 3 more years to be a bowler *for umk*...
p/s: practice byk2 lagi...da 2 kali kan p tournament besar, da familiar ngan situasi time games...
next time, main bola hook pulak tau cam player u lain...beli lagi sebijik bola...
*bajet macam boleh beli 2 singgit je kan*...ngee~  

              
...ke'pendek'kan amat jelas terpancar di situ... =_=''

              
                                         ...girls...                                                        ...boys...
p/s: sebutan tu kena macam coach panggil...boys, girls...hehe...
rase cam budak2 sekolah je even hakikatnya da tua...

...ni baru 6 org...ade lagi 3 org...nelson & syafiq da p KL uruskan hal kat sana...danial ngah snap pic...
...from left: azwan, ana, =), iqa, michelle & firdaus...


...tabik hormat!!...salah tangan daa...lagi 2 org tu ala2 bodyguard...hehe...jgn marah naa...


...part 3 : masum games carnival phase 1...

part yg paling best...hehe...kali ni berkampung di IIUM gombak...tuan rumah untuk masum 2013...
dulu lepas SPM memang cita2 nak masuk situ...tapi takde rezeki...
so, da dapat jejak kaki & merasai suasana kat situ pun kira da syukur sangat2...hehe...
*thanks UMK kasik chance join the very last masum ni*  ^_^

kali ni venue kat KL megalanes, Endah Parade Bukit Jalil...
boleh tahan jauh jugak la, dalam setengah jam dari IIUM...itu pun kalo takde traffic jam...
semput & penat nak menyampai ke sana...seharian dari pagi sampai ke malam kat sana...
kesian, especially dak laki yg start game sesi tengah hari nak kena dtg pagi & stay sampai malam...
pompuan ok lagi leh datang lambat sket sbb game ptg...tapi kesian jugak laki takde supporters...

 p/s: tournament after this, try mintak u adjust mana2 hotel budget yg dekat ngan venue tu...
baru la fresh & bersemangat time nak main...*demand*

ok, banyak pulak membebel...hehe...biase la org tua...
 next, let the pictures talk...



...cun kan lane dia... ^_^

...18082013...time official training...a.k.a test lane sposen dua...

score yg ntah pape
...the most favourite mistake ever...haha...suka sangat miss...sib baik coach takde lagi arini...

...ni time event single lelaki kalo x silap...
tengok, coach da get ready da kat blakang tu...hehe...

...ni nelson kalo x salah...hehe...maaf la, bukan guna DSLR  pun kan snap pic...

...um bowler...hazwan arshad...


...my best team mates ever...


...kwn baru...anis from upsi...

...winner for women master event...
1st upm, 2nd upm, 3rd um

...winner for men master event...
1st ukm, 2nd uitm, 3rd uitm


...part 4 : berjimba time...hehe...

...this is unfair...huhu...x leh nak bergambar ngan coach...

...time game semua muka skema tapi...hakikatnye macam ni la...
...mengusik org je keje...haish...



...with my ex-mmp juniors at wangsawalk... :)


...with my dear lyla...ex-kmj classmate...
...tenkiu sbb bawak jln2 naik mc yg comel tu...

...k, tu je memori yg dapat share...
bowling is da best game ever!

...panjang umur jumpa lagi...
...sorry & thanks for everything...
...plz keep in touch ya!... :')

...end...


No comments:

Post a Comment