mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 27, 2014

...my very late convocation post...

…It’s been 3 months since my graduation’s day *27.10.2013*…
after 4 years i’ve been struggled *banyak main sebenarnye*ngeee~,
so now I’m officiallydegree holder…yeay!!! =)

Terima kasih tak terhingga buat ummi & abah yang tak kenal erti penat & jemu membesarkan, mendidik, membimbing & melaburkan dana yang cukup besar untuk anak mereka yang paling degil ni sehingga ke hari ini…

semoga mereka dipanjangkan umur serta sihat selalu, murah rezeki & diberkati selalu

Tak lupa juga terima kasih buat adik beradik saye yg sangat sporting…
my bro zul as my role model & advisor…susah nak jadi mcm abg ni, terer sangat…huhu…

adik2 saye fatihah, fatanah & firdaus


Terima kasih juga buat guru2 yang mengajar saye tulis, baca…serta pensyarah2& staf2 di ata ssegala ilmu & tunjuk ajar yang telah diberikan

# Tadika Tmn Tunas Harapan, Maktab Perguruan Kota Bharu (IPGKB) #
# Sek.Keb.Pengkalan Chepa #
# SMU (Arab) Maahad Muhammadi Perempuan Kota Bharu (MMP)#
# Sek.Men.Keb.Ceneh Baru, Kemaman (C-BEST) #
# Kolej Matrikulasi Johor #
# Universiti Malaysia Kelantan #

Terima kasih buat rakan2 seperjuangan yang selalu ada ketika susah & senang…
senior2 yang sering membantu…adik2 senior yang tak lupa memberi sokongan…

Terima kasih juga buat semua yang terlibat secara langsung @ tak langsung sepanjang kehidupan saye sebagai seorang pelajar… =)

ok, now let da pictures talk!

                       
...pre-convo cake...boss abah bagi...hee...

...1st day convo...faculty of earth science...
...with aisha & sachi... :)

...on my 'G' day...


tak banyak pun snap gambar masa hari konvo…sangat blurrr & kelam kabut hari tu…
gambar sorang2 pun x amik…gambar ngan abah pun takde…
gambar ngan geng kamceng pun takde…sedey…uhuk…
tu pasal da posing banyak2 time graduation night…

…semoga semua berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi lepas ni…
…keep in touch…panjang umur, adaj odoh, jumpa lagi ye semua…

…end…


No comments:

Post a Comment