mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, May 27, 2017

...1 Ramadhan 1438H...

hari ni hari first ramadhan...
ingat nak balik kemaman bersahur and berbuka dgn family...tapi belum gaji...so berhuhu la kite...sedih...

to you...
sy rindu awak...but da boleh control...
sebab ada mimpi awak...
sy rasa ada hikmah utk semua yg berlaku ni...
biar takdir Allah yg tentukan segalanya...
sy hanya mampu berdoa je...

td sy t'stalk fb kwn awak...
nak tengok awak punya nanti sakit hati sendiri...
and i just saw...
regarding ur clinical posting...
sy t'nampak komen awak...
awak mungkin nak mintak ganu, pahang, putrajaya/selangor...
the reason must be...ganu sebab dekat ngan ma...pahang dekat ngan kakak...putrajaya dekat ngan abang...

sy harap sgt awak dapat hoshas (this one sangat2 best and ala2 private hosp. da)...
sy rindu awak...sy tak tau nak cakap kat sape...
sy tak pernah henti doa Allah lembutkan hati awak, ma, siblings awak, even my ummi, abah and siblings jugak (diorang suka je awak)...
sy syg awak, sy sanggup tunggu awak...
sy tak boleh bg hati sy kat sape2 lagi stakat ni....hmm...

wamakaruwamakarallah, wallahukhairulmaakirin...

No comments:

Post a Comment