mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, May 10, 2017

i didn't walk away, you're the one who let me go

sorry for removing you from my friend list coz i can't take it anymore...
and to the very rude and desperate private SN, sy harap sangat2 sejarah silam awak akan kembali berulang...
if tak berulang pun, moga ur life lepas tu takkan tenang...harap awak rasa apa yg sy rasa lepas awak ckp macam2 kat sy...
i'll not forgive you for all ur rude words to me, even dia pun tak pernah marah or cakap like you did...
he still care about me even dia pendam, geram nak marah...menyesal sebab tak layan...konon nak hilangkan perasaan...tapi akhirnya makan diri sendiri...
sy tanya, cakap elok2, cerita elok2 ngan awak...niat nak awak tolong...tapi awak memang kurang ajar sangat2 and ambik kesempatan...awak yang provoke sy dulu...hina, ckp sy macam2...
ur words tak melambangkan langsung 'keturunan' awak...sorry to say lah, my mum pun sama keturunan jugak...memalukan keturunan je la awak ni...
tak melambangkan langsung indahnya nama awak...tak melambangkan langsung muka cantik and makeup awak tu...
what goes around comes around...
what you give you get back...
keep calm and let Allah do the rest... 

No comments:

Post a Comment