mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, June 2, 2017

mimpi...

semalam after terawih terus tidur...tak larat...otak penat...
then t'bangun pukul 1 lebih, gelabah bangun sebab rasa macam dah lama sangat tidur...ingatkan dah t'lepas waktu sahur dah...rasa nak gugur jantung ni...sekali tengok 1 pagi...
hmm...
belek2 fon jap, then amik wudhuk and solat hajat...hajat ape? memang hajat yg sama...
for my parents, siblings, family, me myself and u...
then try untuk lelap balik...tak boleh...jadinya
mulut tak henti doa sampai t'lelap...
and...sy mimpi awak lagi...
sy mimpi sy dgn kawan pergi satu tempat...
tak sure klinik ke, post office ke, jpj or whatever the place was...sebab banyak kerusi panjang macam kat tempat2 yg t'sebut td tu...
then kawan sy acah2 budak kecik atas riba sorang laki...sy pun baru nak start acah2, main2, selfie ngan dia...
and guess what??? that girl was aisyah!
and laki tu adalah awak! then awak toleh ke tepi and dua2 terkejut...huhu...
then awak perli...awak ckp nak b'gambar ngan aisyah je...andak dia tak...
bukannye saje org nak diam, tak nak contact...
tapi nanti salah cakap gaduh lagi...
yg tu je sy ingat...lepas tu lupa ape jadi...
maybe end up camtu je kot sebab t'bangun untuk sahur pulak...
Allah...sedih...nak nangis masa awak ckp camtu...
Ya Allah, andai betul dia jodoh aku dekatkan hatinya dgn hati ku...
andai dia bukan tercipta untukku, hapuskanlah pesonanya dari pelupuk mata ku...dan Kau jauhkanlah dia dari relung hatiku...

No comments:

Post a Comment