mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, June 20, 2017

saya dah tahu semua

to my new friend,
thanks sebab jujur and story everything to me...and i'll keep our promise...kalau sy tahu, dah lama sy tanya awak je...dari dulu...but takpe, million of thanks to you...syukur sangat2...

to norhazirah bt rajab,
thanks layan akak...
nasib baik awak 'baik'...cakap pun manja...sesuai sangat jadi nurse...mana la laki tak cair even baru kenal...
awak pun jenis yg cakap pusing2...
kelakar, nak tipu tapi obvious sangat...cam budak2...
tak tahu la kalau awak pun sebenarnya dah pun t'ambil kesempatan untuk kenal dia dengan lebih kan...bonus for you! but i tak halalkan kalau jadi camtu!
it takes two to tango! pokok x kan goyang kalau takde angin!
please find me one fine if anything bad happen...ingat tau...jangan lupa, what you give you get back...but i pray that you'll find someone better bila da start jadi staff nurse after this...amin...

to hazwan,
sy dah tahu semua...
calon ma la sangat kan...
tak perlu nak menipu sampai guna nama ma apa semua...nanti esok2 awak tanggung la sendiri akibat menipu tu...biar makan diri...
thanks for everything...

doakan sy...
sebab sy pernah bagitau, if rasa tak pernah janji apa2 dengan sy then it's ok...
if pernah, jangan pernah bahagia selagi sy tak bahagia...

seandainya awak kawin dan tak bahagia,
seandainya awak kawin, gaduh husband and wife,
seandainya awak kawin dan tak dikurniakan zuriat,
seandainya perkahwinan awak sampai ke tahap penceraian...
mohon awak datang cari sy balik tau...

Allah maha Adil...

wamakaru wamakarallah,
wallahukhairulmaakirin...

No comments:

Post a Comment