mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, June 27, 2017

Semoga Allah twist balik hati awak Hazwan!

semalam kite gaduh lagi..

awak cakap sy tuduh2 awak?? sampai hati kan..sape yg tuduh2 sape?? nak bukti?? semua chat dengan awak sy dah back up awal2, send kat email..harap Allah je yg balas balik..
awak pandang mcm semua salah, buruk tu kat sy..
awak x tanya yg sorang lagi tu caner..
awak cakap sy ni tipu awak..
awak kena tanya dia jugak brapa banyak dia tipu awak..
org camtu awak nak??
awal2 da nampak dayus...
mohon korang b'cerai terus kalau kawin nanti..
awak cakap awak x suka kan sy tau pasal awak drpd org lain?? awak x tanya balik org tu apa yg dia tanya sy pasal awak..

sy tau awak tipu lagi sebab nak sy give up..
sy x henti doakan awak, doakan kite..
sy x tipu, i always saw u in my dream after my prayer..

awak cakap besar kan?? takbur..
sy nak tengok selama mana awak nak tongkat langit..
sy harap Allah twist balik hati awak Hazwan..
sy harap Allah twist balik hati awak Hazwan..
sy harap Allah twist balik hati awak Hazwan..

sy harap awak menyesal dgn apa yg awak da cakap, tipu, janji semua..
sy harap awak telan and terima padah atas ape yg awak tipu selama ni..
sy harap awak sedar diri suatu hari nanti..
sy takkan doakan awak bahagia..yes, it's a curse..
sy harap awak akan diselubungi rasa bersalah dan berdosa sepanjang hidup awak..
sy harap awak akan cari sy balik suatu hari nanti..
sy harap awak akan cari sy balik suatu hari nanti..
sy harap awak akan cari sy balik suatu hari nanti..

awak tanya sy kan caner nak cari kalau sy x bg alamat?? trust me, once it happen im very sure you'll know how to find me..
sy boleh cari rumah awak, x kan awak x boleh??

awak ckp awak doakan sy bahagia??
x perlu..sebab sumpah sy, kalau awak lupa apa yg awak pernah janji dgn sy sebelum ni..
jgn mimpi awak akan bahagia selagi mana sy x bahagia..
awak suruh sy doakan awak till jannah?
im sorry, may your relationship till jahannam!
no more dua' for you after this..
kite x tau doa sape yg selama ni yg buatkan kite berjaya, bahagia sekarang ni selain doa mak..
so x perlu berlagak mcm semua tu dari usaha & doa sendiri..

Allah, tabahkan la hati ni..
Kau yg Maha Adil, Kau yg Maha Mengetahui, Kau yg memegang hati2 manusia..

No comments:

Post a Comment