mungkinkan terputus di tengah jalan...mungkinkan terlerai tanpa ikatan...usah ragu dengan takdir...

welcome


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, July 1, 2017

thanks for rejecting my dua' ya Allah...im blessed...

Alhamdulillah...
dah tau macam2 citer...
awak selalu cakap awak x baik sangat kan...
awak nak sangat kan sy benci awak???

now i know everything...

semoga hubungan baru awak ni x kekal lama...amin...
kesian gila kalau nurse tu tau nanti...
sebab dia cakap memang pantang kalo laki guna duit pompuan...
macam2 dia tanya pasal awak ade gune duit sy x...but sy memang back up awak...
sy x burukkan awak...
sy ade tau dari someone yg awak suka ambik kesempatan dengar2 katenye kan...
*thanks to her berjaya sedarkan sy, stop kan sy dari nangis bila teringatkan awak*
patut la kwn2 awak, teammates bowling um awak selalu perli2 cakap sape la mangsa seterusnya...
bila sy tanya awak knape diorang selalu cakap camtu, awak cakap biase la gurau2...
hmm, baru skarang sy faham...
ingatkan diorang maksudkn 'playboy' je...
kalau 'playboy' tu biasa la sebab awak memang suka n ramai kawan pompuan...huhu...

tapi nasib baik awak x buat kat sy macam awak da buat kat skandal awak yg lepas...
hahaha...nasib baik awak yg selalu belanja sy makan even sy insist nk bayar balik...
sebab sy x sampai hati, awak kan student lg...elaun yg awak dapat brape je..macam2 nk kena bayar...potong ptptn yg degree aritu, bayar moto lg, buku lg, futsal pe semua...
sy x b'kira pun ngan awak sebenarnya sebab sy pernah cakap nk susah senang sama2 bila awak tanya knape nk awak, knape tunggu awak...awak xde pape pun...
kalo x, sy x sanggup pun nk jd guarantor moto awak...even just pakai nama sy je, xde guna duit pun...but it still risk if awak x bayar...
awak lambat bayar or send pic resit sket pun aunty tu da call2 sy...so jangan bongkak cakap "ala pakai nama je pun, bukan kena bayar"...*sigh*
sy x pernah bangga jd guarantor awak sebab tu duit awak n ma...sy sanggup sebab sy syg awak sangat2...tu pun awak x boleh nampak n fikir ke???

ok, kalau jd pape lepas ni...sy x tanggung...
sy harap sangat2 Allah tunjukkan kebenaran...
awak terimalah padah atas ape yg awak dh buat kat skandal2 awak...

ok, da leh totally move on da rasanya ni...
even awak datang cari sy balik nanti,
even awak nangis, rayu gila2 macam sy buat kat awak sampai depression bagai,
*sy lost weight sampai 8kg tau x*
sy akan fikir beribu kali kot...
moga hidup awak diselubungi dengan penyesalan dan rasa berdosa...
semoga hidup awak x kan pernah tenang...
amin...
awak cakap nk block semua kan sampai sy x boleh cari awak lg, kalau sy doakan yg buruk2 lg??
silakan...awak dah x memberi makna langsung dah dalam kehidupan sy...

kalau semua yg buruk jd lepas ni, u memang deserve it!
what u give u get back, what goes around comes around syg...

babai...

No comments:

Post a Comment